Nieuws de Drenkwaard

Vind jouw peuter (2-4 jaar) het leuk om lekker in beweging te zijn? Meld je dan nu aan voor de gratis proefles peutergym op dinsdag 27 juni. De les is van 09.15-10.00u in de Drenkwaard in Zuidland. Aanmelden kan door het formulier in te vullen via https://sknissewaard.nl/buitenschoolse-activiteiten/ en te mailen naar activiteiten@sknissewaard.nl. Let op: alleen de aanmeldingen die binnenkomen via dit e-mailadres worden in behandeling genomen.

Vanaf 6 april wordt er op donderdagavond van 19.00u-22.00u Line dance georganiseerd door de groep My new life Line-dancers.

Vanaf woensdag 8 maart wordt er een ‘Cafeetje’ georganiseerd in de Drenkwaard voor 50+ ers. Van 13:30-16:00u is het mogelijk om een praatje te maken met leeftijdsgenoten, een potje te kaarten of een spelletje te doen. Vindt u het leuk om langs te komen, dan bent u van harte welkom in de Drenkwaard.

Op zaterdag 14 oktober wordt er een tweedehands markt georganiseerd in de Drenkwaard. Informatie over de tweedehands markt volgt nog. Mocht u een tafel willen huren,  stuur dan een mail naar evenementen@drenkwaard.nl.

Zet ook alvast 1 december in uw agenda, want dan wordt er een ‘Winteravond markt’ georganiseerd. Informatie over de winteravond markt volgt nog.

Vanaf woensdag 15 februari wordt het koersballen georganiseerd in de Drenkwaard. Leden van het koersballen kunnen terecht in de groene zaal in de Drenkwaard in Zuidland.