Nieuws de Drenkwaard

Zou u geïnteresseerd zijn in peutergym in de Drenkwaard op dinsdagochtend? Stichting Kinderopvang Nissewaard wil in samenwerking met de Drenkwaard gaan inventariseren of hier interesse in is. Tijdens de peutergym zijn de peuters lekker in beweging samen met leeftijdsgenootjes. Lijkt het u leuk voor uw kindje? Laat dan vooral een reactie achter!

Vanaf 6 april wordt er op donderdagavond van 19.00u-22.00u Line dance georganiseerd door de groep My new life Line-dancers.

Vanaf woensdag 8 maart wordt er een ‘Cafeetje’ georganiseerd in de Drenkwaard voor 50+ ers. Van 13:30-16:00u is het mogelijk om een praatje te maken met leeftijdsgenoten, een potje te kaarten of een spelletje te doen. Vindt u het leuk om langs te komen, dan bent u van harte welkom in de Drenkwaard.

Op zaterdag 14 oktober wordt er een tweedehands markt georganiseerd in de Drenkwaard. Informatie over de tweedehands markt volgt nog. Mocht u een tafel willen huren,  stuur dan een mail naar evenementen@drenkwaard.nl.

Zet ook alvast 1 december in uw agenda, want dan wordt er een ‘Winteravond markt’ georganiseerd. Informatie over de winteravond markt volgt nog.

Vanaf woensdag 15 februari wordt het koesballen georganiseerd in de Drenkwaard. Leden van het koersballen kunnen terecht in de groene zaal in de Drenkwaard in Zuidland.