Nieuws de Drenkwaard

Tweedehands markt I zaterdag 17 februari I 10:00-15:00

Op 17 februari wordt er een tweedehands markt georganiseerd in de Drenkwaard. De tweedehands markt vindt plaats van 10:00-15:00u (voor bezoekers). Heeft u interesse om met een kraampje op de markt te staan? Stuur dan een mail naar evenementen@drenkwaard.nl.

Sport- en speeldag SK Nissewaard I dinsdag 20 februari I 13:00-16:00

Op dinsdag 20 februari 2024 organiseert SK Nissewaard weer een sport- en speeldag in de Drenkwaard in Zuidland! Op deze dag kunnen kinderen van 4-12 jaar een middagje komen spelen in de voorjaarsvakantie. De sport- en speeldag is van 13:00-16:00u (inloop 12:30u). De kosten bedragen €6,- en aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar activiteiten@sknissewaard.nl. Aanmelden kan alleen via dit mailadres! Ga naar het aanmeldformulier: https://sknissewaard.nl/buitenschoolse-activiteiten/.

Bedankt Oranje Fonds voor de WarmteBoost bijdrage!

Stichting Drenkwaard heeft een WarmteBoost bijdrage ontvangen! Met deze financiële impuls kan Stichting Drenkwaard het pand verduurzamen en zich ontwikkelen tot een duurzame inspiratieplek voor het dorp. Het Programma #WarmteBoost is een gezamenlijk initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, KNHM Foundation, LSA Bewoners, Oranje Fonds en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen. Door het programma kunnen ontmoetingsplekken hun energiekosten verlagen en een duurzaam toekomstperspectief krijgen. Het programma wordt mogelijk gemaakt door een extra bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

Drenkwaard

Winteravond markt

De winteravond markt was een succes! Wij willen alle kraamhouders, bezoekers en de accordeon vereniging Con Brio bedanken voor het komen naar de winteravond markt. Uiteraard willen we ook de Vrijwilligers van de Drenkwaard bedanken voor het organiseren van een geslaagde winteravond markt! Het geeft ons als Team Drenkwaard een boost om het volgend jaar weer te organiseren. Hieronder staan een aantal foto’s van de winteravond markt, gemaakt door Teun Kweekel.

Line dance

Vanaf 6 april wordt er op donderdagavond van 19.00u-22.00u Line dance georganiseerd door de groep My new life Line-dancers.

Cafeetje (iedere woensdag)

Vanaf woensdag 8 maart wordt er een ‘Cafeetje’ georganiseerd in de Drenkwaard voor 50+ ers. Van 13:30-16:00u is het mogelijk om een praatje te maken met leeftijdsgenoten, een potje te kaarten of een spelletje te doen. Vindt u het leuk om langs te komen, dan bent u van harte welkom in de Drenkwaard.

Koersballen

Vanaf woensdag 15 februari wordt het koersballen georganiseerd in de Drenkwaard. Leden van het koersballen kunnen terecht in de groene zaal in de Drenkwaard in Zuidland.